DÉJÀVU

Een ode aan onze gekoesterde herinneringen

Bij DEJAVU stapt de bezoeker in een wereld van herinneringen. In het tijdloze décor van de natuur brengt Openblik Theater met DÉJAVU een ontroerende ode aan onze gekoesterde momenten. Een verrassende theatrale beleving. Een intiem, uniek cadeau voor iedere bezoeker.

DEJAVU is een eerbetoon aan alle herinneringen die wij als mensen koesteren. Het is een intieme voorstelling waarin dierbare herinneringen van bezoekers opnieuw tot leven worden gewekt. De bezoekers vertellen het verhaal en dit wordt door de acteurs ter plekke nagespeeld. Dit levert unieke, intieme, vaak ontroerende scènes op.

Tijdens een try-out merkte we al dat ondanks het ontbreken van kostuums en décor, bezoekers hun herinnering zo levendig voor zich zien dat zij ook de emoties die met het moment samengingen herbeleefden. Tot vreugde en zelfs tot tranen aan toe. DEJAVU is een uniek theatraal cadeau voor iedere bezoeker.

Omdat de bezoekers de verhalen zelf aanleveren, zijn zij direct betrokken bij het maken van de voorstelling. De voorstelling wordt uitgevoerd voor een kleine groep van 10-20 mensen om het intieme karakter ervan te behouden.


Gespeeld:

Festival Woest&Bijster • Renkum/Bennekom • 20-28 oktober 2018 (www.woestenbijster.nl)